Mitt motto

Tacksamhet är nyckeln till lycka och framgång

Vad gör jag, utöver kostscheman:

- Jag ÄLSKAR cykeläventyr. Några jag gjort är:
Norrköping -> Lund var mitt första äventyr! På 2 dagar körde jag 47 mil för att gå en spinningutbildning
Norrköping -> Nikkaloukta på 6 dagar + bestigning av kebnekaise dag 7 (153 mil)
Trelleborg -> Kiruna var mitt senaste äventyr där jag försökte inspirera andra människor till att röra sig. 253 mil på 11 dagar.

- Cykelresor är något jag arrangerar för både tjejer och killar runt höst och vår. Kika in här för mer info: www.cykelaventyr.nu

- MTB kurser

- Spinninginstruktör (ni ser den röda tråden va?)

- Bloggar på min portal: www.aliciapetersdotter.se

- Föreläser

- Företagsevent, antingen i kostens anda eller skapar "micropass" till kontorsarbetande. 

- Tävlingscyklist, MTB

Vem är jag? Vad skiljer mig från många andra?
Det finns en uppsjö av olika kostrådgivare och hälsocoacher idag och jag kan tänka mig att det är otroligt svårt att välja vem man vill ha hjälpen av, men jag tänker berätta lite om mig själv nedan så hoppas jag på att det är mig du kontaktar!

Cykeltokig, sprudlande glad och otroligt kostintresserad skulle kunna summera mig bra. Jag är tävlingscyklist sen 2 år tillbaka med mål att bli så duktig jag bara kan och samtidigt ha så roligt på resan som möjligt. Det stora intresset för kost kom ungefär i samma veva som jag fick upp ögonen på riktigt för cykling men även när jag insåg att jag hade celiaki (glutenintollerans) och var mer eller mindre tvungen att lära mig mer. 

Min filosofi när det kommer till kost är att försöka ha den så enkel, varierande men samtidigt så god och nyttig som möjligt! Det ska finnas spann för att unna sig det goda i livet men det förutsätter att man har en bra bas. 

Hoppas jag blir den som får hjälpa dig att sätta den :)