MTB Coachningsgrupper

Start den 3:e Februari

Distansgruppen

Välj om du vill köra enbart kostschema, enbart träningschema eller en kombo av båda! Utöver de fysiska träffarna så kommer ni få precis samma sak som gruppen på plats!

Coachningsgrupp Norrköping

Oavsett vilket paket du väljer så sker 1 fysisk träff minst 1 gång varannan vecka där vi kör igenom ett träningspass eller teknikpass med genomgång. 

Föreläsningar

Denna går att boka separat ÄVEN om man inte kör coachningsgrupperna. De kommer att ske live så man kan kika från en helt annan stad än den jag befinner mig i!

Info om grupperna:

Med ett 100% fokus på att nå en 2.0 version av er själva så kommer vi under 3 månaders tid trampa in cykelsäsongen 2020 med starkare ben och pannben ! Dessa grupper sträcker sig från dig som är nybörjare till dig som är en stark motionär som vill slipa på formen och öka kunnskaperna. 

Det finns möjlighet att både vara med i gruppen på distans och den fysiska gruppen i Norrköping! Upplägget på båda grupperna är detsamma minus de fysiska träffarna. 

Jag kommer att hålla 1 föreläsning i månaden som sker via nätet där både distansgruppen och den fysiska gruppen kan vara med. (De beskrivs nedan)
Kost- & träningsuppläggen uppdateras varje månad och ni kommer att få olika riktlinjer och fokus med jämna mellanrum för att utveckla er som personer och cyklister. För den fysiska gruppen så sker ett pass minst 1 gång varannan vecka (datum finns nedan) där vi varierar mellan intervall pass, maxpulspass, teknikpass blandat med genomgångar och information. De sker både ute och inne.

Önskar man fler pass så finns möjligheten att boka PT tid för en rabatterad summa.

Jag har byggt det över 3 månader, men känner du efter 1 månad att detta inte passar dig så kan du välja att hoppa av och jobba vidare på egen hand - du bestämmer helt själv!

Alla paket är sänkta i pris, men om man väljer både kost + träningspaketet så kommer priset att sänkas ytterligare lite mer. 

Föreläsningar:

Det kommer att hållas 3 stycken varje månad med olika kategorier. 
1. Kost för en aktiv person.
Onsdag den 19/2 19.00
2. Träning, teknik och bikefit
Onsdag den 18/3 19.00
3. Vilka prylar behöver du?
Onsdag den 22/4 19.00

Ni som väljer att delta kommer att få ett samlat dokument med all info, tider, platser m.m.

Priser:

Distansgruppen

Enbart kost- ELLER träningsschema/
Kost- OCH träningsschema
I paketen ingår föreläsningarna.
Priset är per månad.
 


1199 kr/
2100 kr

Coachningsgrupp i Norrköping

Enbart kost- ELLER träningsschema
Kost- OCH träningsschema
I paketen ingår fysiska träffar och föreläsningarna.
Priset är per månad.


1499 kr/
2600 kr

Föreläsning

150 kr / st

Har du frågor? Eller vill anmäla dig?

Skriv nedan!